Skip to content

Ratio Solar met Vaste Kabel

Duurzaam en Gemakkelijk Laden met Zonne-energie

De Ratio Solar met vaste kabel is een innovatieve laadoplossing die zonne-energie gebruikt om uw elektrische voertuig op te laden. Deze laadpaal, ontworpen voor zowel residentieel als commercieel gebruik, combineert duurzame energiebronnen met gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Met een vaste kabel biedt deze laadpaal een naadloze en efficiënte laadervaring, zodat u altijd klaar bent om te vertrekken.

Ratio IO6
Ratio-Solar-met-kabel

Waarom kiezen voor de Ratio Solar met vaste kabel

  • Milieuvriendelijk Laden: De Ratio Solar met vaste kabel maakt gebruik van zonne-energie om elektrische voertuigen op te laden, waardoor uw ecologische voetafdruk aanzienlijk wordt verminderd. Door gebruik te maken van hernieuwbare energie, draagt deze laadpaal bij aan een schonere en duurzamere toekomst.
  • Geavanceerde Zonne-energietechnologie: Uitgerust met hoogrendement zonnepanelen, maakt de Ratio Solar optimaal gebruik van zonlicht om elektriciteit op te wekken. De opgewekte energie wordt opgeslagen in geïntegreerde batterijen, zodat u uw voertuig ook kunt opladen wanneer de zon niet schijnt.
  • Eenvoud en Gebruiksvriendelijkheid: De vaste kabel van de Ratio Solar maakt het laden nog gemakkelijker en sneller. U hoeft geen aparte kabel mee te nemen of aan te sluiten; gewoon de vaste kabel aansluiten op uw voertuig en het laadproces start automatisch. Dit bespaart tijd en verhoogt het gemak.
  • Slim Energiebeheer: De Ratio Solar met vaste kabel beschikt over slimme energiebeheersystemen die de opgewekte energie efficiënt verdelen. Dit zorgt ervoor dat uw voertuig altijd wordt opgeladen met de meest efficiënte en duurzame energiebron. Bovendien kan het systeem worden geïntegreerd met uw bestaande energiebeheerplatforms voor een naadloze ervaring.
  • Veiligheid en Betrouwbaarheid: Veiligheid staat voorop bij de Ratio Solar met vaste kabel. De laadpaal is uitgerust met uitgebreide beveiligingsfuncties, waaronder overspanningsbeveiliging, kortsluitingsbeveiliging en temperatuurbewaking. Deze functies garanderen de veiligheid van zowel uw voertuig als de laadinfrastructuur.
  • Installatie en Onderhoud: De installatie van de Ratio Solar met vaste kabel is eenvoudig en wordt uitgevoerd door ons team van gecertificeerde professionals. Wij zorgen voor een snelle en veilige installatie van de zonnepanelen en de laadpaal, en bieden ondersteuning voor het onderhoud en de optimale werking van uw systeem.
Direct contact opnemen of vrijblijvend advies?
Direct contact opnemen of vrijblijvend advies?