Skip to content

Alfen Single Pro Line

De ultieme laadoplossing voor professioneel gebruik

De Alfen Single Pro Line is de ultieme oplossing voor professioneel elektrisch laden. Deze hoogwaardige laadpaal is ontworpen voor bedrijven en publieke locaties die behoefte hebben aan een betrouwbare, efficiënte en toekomstbestendige laadoplossing. Met geavanceerde technologieën en robuuste constructie biedt de Alfen Single Pro Line de perfecte balans tussen kracht, intelligentie en duurzaamheid.

Eve-Single-Pro-line
Eve Single pro line op paal

Waarom Kiezen voor de Alfen Single Pro Line?

 1. Krachtige en snel laden:
  Met een vermogen tot 22 kW (3-fase) zorgt de Alfen Single Pro Line voor razendsnel opladen van elk elektrisch voertuig. Dit maakt het ideaal voor bedrijven met een hoog laadverbruik en voor locaties waar voertuigen snel moeten worden opgeladen.
 1. Geavanceerde slimme functionaliteiten:
  De Alfen Single Pro Line is uitgerust met dynamische load balancing en geavanceerde energiemanagementsystemen. Deze functies optimaliseren de laadprestaties en zorgen voor een efficiënte verdeling van het beschikbare vermogen, waardoor overbelasting van het elektriciteitsnet wordt voorkomen.
 1. Intelligente connectivity:
  Dankzij ondersteuning voor OCPP 1.6 en 2.0 protocollen, biedt de Alfen Single Pro Line uitgebreide connectiviteitsopties. Dit maakt het mogelijk om de laadpaal te integreren in verschillende backend-systemen voor realtime monitoring, beheer en rapportage.
 1. Gebruiksvriendelijke interface:
  De laadpaal beschikt over een intuïtief touchscreen en duidelijke LED-indicatoren. Dit maakt het eenvoudig voor gebruikers om laadsessies te starten, te stoppen en de status van het laden te controleren.
 1. Veiligheid en betrouwbaarheid:
  Veiligheid is een topprioriteit bij de Alfen Single Pro Line. De laadpaal is uitgerust met diverse beveiligingsfuncties, waaronder overstroombeveiliging, aardlekschakelaar en temperatuurbewaking, om een veilige en betrouwbare laadsessie te garanderen.
 1. Flexibel en duurzaam design:
  De robuuste behuizing van de Alfen Single Pro Line is ontworpen om bestand te zijn tegen zware weersomstandigheden en vandalisme. Bovendien is de laadpaal verkrijgbaar in verschillende kleuren en montageopties, zodat deze naadloos kan worden geïntegreerd in elke omgeving.
Direct contact opnemen of vrijblijvend advies?
Direct contact opnemen of vrijblijvend advies?