Skip to content

Ratio Solar IO6

De nieuwe standaard in duurzaam opladen

De Ratio Solar IO6 is een innovatieve laadoplossing die duurzaamheid en efficiëntie combineert. Met zijn geavanceerde technologie en milieuvriendelijke ontwerp biedt de Ratio Solar IO6 een betrouwbare en toekomstbestendige manier om elektrische voertuigen op te laden. Ontdek waarom deze laadpaal een uitstekende keuze is voor zowel particulieren als bedrijven.

Ratio IO6
Ratio-Solar-IO6-Socket

Belangrijkste kenmerken van de Ratio Solar IO6

  1. Zonne-energie integratie De Ratio Solar IO6 is voorzien van een geïntegreerd zonnepaneel, waardoor het mogelijk is om uw elektrische voertuig op te laden met hernieuwbare energie. Dit helpt niet alleen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen, maar zorgt er ook voor dat u minder afhankelijk bent van het traditionele elektriciteitsnet.
  2. Hoog laadvermogen Met een laadvermogen van 22 kW biedt de Ratio Solar IO6 snelle en efficiënte laadsessies. Dit betekent dat u minder tijd kwijt bent aan opladen en meer tijd kunt besteden aan wat voor u belangrijk is. Ideaal voor zowel thuisgebruik als op publieke locaties.
  3. Slimme laadoplossingen De Ratio Solar IO6 ondersteunt slimme laadtechnologieën. Via een gebruiksvriendelijke app kunt u laadsessies plannen, de laadstatus in real-time volgen en uw energieverbruik beheren. Deze slimme functies helpen u om uw laadsessies te optimaliseren en kosten te besparen.
  4. V2G-Technologie (Vehicle-to-Grid) Een van de meest innovatieve functies van de Ratio Solar IO6 is de ondersteuning van V2G-technologie. Hiermee kan uw elektrische voertuig niet alleen stroom ontvangen, maar ook terugleveren aan het elektriciteitsnet. Dit draagt bij aan een stabieler en efficiënter energienetwerk.
  5. Robuust en weerbestendig Ontwerp De Ratio Solar IO6 is ontworpen om lang mee te gaan. Met een stevige behuizing die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden (IP54-bescherming) en een stijlvol ontwerp dat in elke omgeving past, is deze laadpaal zowel duurzaam als aantrekkelijk.

De Ratio Solar IO6 is meer dan alleen een laadpaal; het is een complete oplossing voor duurzaam en efficiënt opladen. Met zijn geavanceerde functies, robuuste ontwerp en focus op hernieuwbare energie, biedt de Ratio Solar IO6 alles wat u nodig heeft om uw elektrische voertuig op de beste manier op te laden. Maak de overstap naar de toekomst van elektrisch laden met de Ratio Solar IO6.

Direct contact opnemen of vrijblijvend advies?
Direct contact opnemen of vrijblijvend advies?