Skip to content

Zaptec Go tot 22Kw

Slimme lader met verbinding via wifi of 4G en draadloze load balancing

De Zaptec Go is een krachtige en gebruiksvriendelijke laadoplossing voor elektrische voertuigen, ontworpen voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Met zijn compacte formaat en geavanceerde technologie biedt de Zaptec Go een snelle en betrouwbare manier om uw elektrische voertuig op te laden, waar en wanneer u maar wilt.

Zaptec Loadbalancing
Witte Zaptec Go

Waarom kiezen voor de Zaptec Go?

  • Snel Laden: Met een vermogen tot 22 kW kan de Zaptec Go uw elektrische voertuig snel opladen, waardoor u snel weer op weg kunt. Of het nu gaat om een korte rit naar de stad of een lange reis, met de Zaptec Go bent u altijd klaar om te gaan.
  • Compact Ontwerp: Het compacte ontwerp van de Zaptec Go maakt het ideaal voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Met zijn slanke en minimalistische uitstraling past de Zaptec Go perfect in elke omgeving, of het nu gaat om een garage, parkeerplaats of kantoorruimte.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Dankzij het eenvoudige installatieproces en de intu├»tieve interface is de Zaptec Go uiterst gebruiksvriendelijk. Met de Zaptec Go kunt u uw laadsessies eenvoudig plannen en beheren via de bijbehorende app, zodat u altijd de controle heeft over uw laadbehoeften.
  • Of u nu thuis bent, op het werk of onderweg, met de Zaptec Go bent u verzekerd van een betrouwbare en effici├źnte laadoplossing voor uw elektrische voertuig. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Zaptec Go en neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.
  • Installatieproces: Het installeren van de Zaptec Go is eenvoudig en vereist minimale technische kennis. Ons team van deskundige installateurs kan u begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste locatie tot het aansluiten van de laadpaal op het elektriciteitsnetwerk. Na de installatie ontvangt u alle benodigde documentatie en instructies voor het gebruik van de Zaptec Go.
  • Ontdek vandaag nog de voordelen van de Zaptec Go en neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.
Direct contact opnemen of vrijblijvend advies?
Direct contact opnemen of vrijblijvend advies?